Søt musikk

Kjærlighet er en skikkelig mystisk greie. Allikevel begir de fleste av oss ut på denne ferden. Enten det er med et kjæledyr, eller en skikkelig romanse med en annen person, så vil nok de færreste si at de angret på det -med mindre det ender dårlig da selvfølgelig. Men generelt sett, så er folk glade for at de har muligheten til å falle for og elske en annen person. Det er nettopp dette valentinsdagen handler om. For oss menn spesifikt er nok denne dagen viktig, da vi skal skape en uforglemmelig valentinsdag til henne som hun kan skryte over i årene fremover. Men nøyaktig hvordan gjør vi dette?

Musikk hever atmosfæren

Det er mange klisjeer som fort kan sjekkes av, men enkelte er faktisk en god del viktigere enn andre. Den kanskje aller viktigste er at musikken er på plass. Der gaver, mat, lys og andre faktorer er viktig også, så er det musikken som virkelig får oss i humøret. Det er tross alt en grunn til at alle filmer med en angrende mann ender med at han står utenfor jentas rom med en boombox oppe på skulderen. Det er akkurat slik det bør være i virkeligheten også – det vil si, februar er ganske kaldt, så kanskje bør du holde deg innendørs. Boomboxen er tross alt ganske så utdatert også, så hvorfor ikke bare benytte deg av en enkel liten trådløs høytaler i stedet? Kanskje skal du overraske din kjære med hennes favoritter, eller noen søte melodier du selv liker?

Lær deg å spille et par toner selv

For å være enda mer imponerende, så kan du tross alt også lære deg et par toner på enten gitar eller piano for eksempel. Det vil nok få din kjære til å falle pladask for deg helt på nytt. Lær deg for eksempel refrenget i en kjærlighetssang, for det krever sjelden all verdens. For eksempel er det ofte nok å kunne et par grep på en gitar for å spille de mest vanlige sangene. Dessuten kan du synge med det du har av stemme, for det er ingen som bryr seg om akkurat hvordan du høres ut når du byr så mye på deg selv. Det er faktisk en av de beste gavene du kan gi til din kjære, og det vil nok åpne for noen nye dører som du kan takke deg selv for senere.

Uansett hva du gjør, så vær sikker på at du virkelig tar vare på din kjære denne valentinsdagen. Det er en dag for å zoome ut fra hverdagslivet og på nytt finne den kjærligheten dere har for hverandre. Dette kan være deres mulighet til å igjen lære å kjenne hvorfor akkurat dere to falt pladask for hverandre!