GNP Energy gir deg strøm til bassen

Det er ganske få musikkinstrumenter som har en så kort historie som el-bassen. Det hele startet faktisk med Fenders Precision Bass i 1951, etter at Leo Fender selv hadde funnet opp el-bassen. Inntil 1951 kjente man som utgangspunkt kun til kontrabassen, eller ståbassen, som den også kalles. Den var vanskelig å høre i et musikalsk landskap hvor forsterkede instrumenter stadig ble mer dominerende, og hvor lydstyrken steg til uanede høyder. Gibson hadde skapt en elektrisk kontrabass med pickup i 1938, slik at man kunne forsterke bassen elektrisk, men det var fortsatt snakk om en ståbass som var stor og meget upraktisk å ta med på turné.

 

Samtidig visste Leo Fender fra sine kontakter blant profesjonelle musikere at datidens gitarister hadde behov for også å kunne opptre som bassister en gang i blant. Dette lot Fender seg inspirere av, og han tok høyde for dette når han gikk i gang med prosessen med å skape et instrument som gjorde det mulig for gitarister å kunne spille bass, uten at de var nødt til å sette seg inn i en helt annen teknikk først.

 

I dag er det nesten utenkelig å forestille seg et band uten en el-bass, i hvert fall innenfor pop, rock og metall. Som det er med alle elektriske instrumenter, så må de selvfølgelig ha strøm, og det kan du få til konkurransedyktige priser hos GNP Energy.

GNP Energy er en kompetansevirksomhet

Hvis man vil lage god musikk så må det kompetanse til, og slik er det også når det gjelder strømleverandører. Selve kvaliteten på strømmen blir verken bedre eller dårligere hvis du velger den ene eller den andre leverandøren, men det er viktig at strømleverandøren sitter på store mengder kompetanse og kunnskap om energibransjen. Dette gjør at du kan få strøm til konkurransedyktige priser. Hos GNP Energy vektlegges kompetanse hos medarbeidere og ledere. Det er tross alt ingen virksomhet som er sterkere enn det svakeste leddet. Derfor tas de ansatte hos GNP Energy på alvor, og tilværelsen på arbeidsplassen skal være sikker og trygg, slik at de ansatte kan jobbe mer effektivt.

 

GNP Energy legger til rette for gode videreutviklingsmuligheter for de ansatte. Det innebærer ikke bare en konstant vedlikeholdelse av kompetanse, samt å følge med i utviklingen innenfor bransjen, men også et fokus på den personlige og sosiale utviklingen. Den profesjonelle kompetansen er med til å forsikre kundene om at det hele foregår på best mulig måte, og at selskapet gjør alt de kan for å skaffe de aller beste strømprisene.

Hvis du gjerne vil både se og høre en kort presentasjon av selskapet, så kan du finne GNP Energy på YouTube.

Finn den riktige avtalen hos GNP Energy

Man kan velge mellom mange forskjellige strømleverandører i Norge i dag. GNP Energy gir deg i tillegg muligheten til å velge mellom flere forskjellige pakker. Vi er jo alle sammen forskjellige, og vi har alle sammen forskjellige behov. Derfor, hvis du gjerne vil finne den billigste strømmen til el-bassen din, så kan det lønne seg å lese mer om hva GNP Energy kan tilby.

For mer informasjon om GNP Energy – les mer her.