Musikkstjernenes inngrep

Det siste tiåret har det blitt stadig vanligere for folk å gjøre diverse kosmetiske inngrep, det virker i hvert fall slik hvis man har tatt en titt eller to på nettaviser og sosiale medier. Og der det før var veldig tabu å snakke om hvilke inngrep man eventuelt hadde gjort, så kan det virke som det nå har blitt en aldri så liten trend blant kjendiser og musikkartister å være åpne angående dette temaet. Derfor skal vi gi dere en liten gjennomgang av de mest kjente musikkstjernene som åpent har innrømmet å ha gått under kniven.

Dolly Parton

Country-legenden Dolly Parton har i flere tiår vært kjent for sitt imponerende frontparti, men hvorvidt hun har fått brystimplantat hos motiva norge, vites ikke. Det eneste som er sikkert er at Dolly Parton i tillegg til å forstørre brystene, har fått hevet øyenbrynene, samt operert øyelokk. Alt dette har hun nemlig fortalt selv i intervju.

Britney Spears

Den tidligere pop-prinsessen, som nå er høyaktuell igjen i kjølevannet av en rettslig tvist hun hadde med sin egen far, har tidligere fortalt at hun har gjort enkelte mindre kosmetiske behandlinger. Hun har blant annet sagt at hun har fått injeksjoner i leppene. Hun har i senere tid også fått mange reaksjoner på grunn av at hun har publisert flere lettkledde bilder på sosiale medier, og enkelte spekulerer i at Britney har et musikalsk comeback på trappene.

Cardi B

Den kontroversielle rapperen Cardi B har skapt blest i media en rekke ganger, og i mars 2021 klarte hun også å få navnet sitt nedskrevet i historiebøkene. Da gikk nemlig hennes singel “Up” opp til toppen av de amerikanske hitlistene, og med totalt fem singler som har nådd førsteplassen, ble Cardi B den kvinnelige rapperen med flest sanger i historien på toppen av Billboard Hot 100. Tidligere har Cardi B snakket åpent om hvordan hun har forstørret både brystene og rumpe.

Iggy Azalea

Den australske hip hopperen Iggy Azalea gjorde braksuksess på midten av 2010-tallet med hits som “Fancy”, “Black Widow”, “Problem” og “Booty”, men siden har det stilnet litt fra den karismatiske rapperen. I 2015, da hun fortsatt solgte singler som om det skulle være varmt hvetebrød, fortalte Iggy i et intervju at hun hadde fått forstørret brystene, og at hun elsket sitt nye frontparti.