Mobilbeskyttelse til Huawei P40 Pro å høre musikk med

Mobilbeskyttelse er et nødvendig onde om du vil. Det er ikke akkurat noe du liker å kjøpe, men som heller ikke gjør deg noe. Det som er viktig er jo å beskytte mobilen din. Den du har med på lange turer i skogen der du får inspirasjon til musikken din. På trening i hinderløypa eller når du spiller paintball med gutta.

Mobilen med verdens beste kamera

Det er viktig å beskytte P40 Pro skjermen sin. Det er fordi dette er verdens beste kameramobil. Selv om maktforholdet mellom stormaktene USA og Kina er jevnt, så knuser kineserne USA ned i støvlene med denne. Responsiv skjerm med 7 tommers AMO-LED skjerm med 90 Hz oppdatering og 40 megapiksel ultravidvinkel. bare 203 gram gjør at man kan ta den med på løpetur uten at man merker at den er med.

Skjermbeskyttelse

Uansett om du mener at du har kontroll på mobilen, så anbefaler vi uansett å skaffe en skjermbeskytter til denne unike mobilen. Huawei har kostet på seg en en Kirin 8-core prosessor som du kan spille av film i timesvis eller høre hele spillelisten fra Spotify. Med en skjermbeskytter vil du kunne se filmer og høre musikk i evigheter.

Skjermen har så mye variasjon og utvidelse av perspektiv at den kan vise personens ansikt på 500 meters avstand. Det er egentlig ikke noe å tenke på om du vil bevare denne mobilen. Mobilen som under 9 mm tykk, må beskyttes som best du kan.

Musikk blir bedre med beskyttelse

Beskyttelsen som består av herdet glass for best mulig effekt. Den gjør at skjermen ikke slår sprekker. I en travel hverdag er det lett å miste den. Selv om det bare er på en bordkant, så kan det være nok. Glasset er bare 0,33 mm og etterlater ingen bobler når man setter det på riktig. Da glasset ikke dekker kanten, så kan man skaffe et mobildeksel som gjør beskyttelsen komplett.

Hvorfor trenger du beskyttelse til musikken? Vel, audio og bilde går hånd i hånd. Kanskje du vil lage en film der du går ute i skogen, og kan fange et vakkert lysglimt eller en trolsk atmosfære som utspiller seg i terrenget. Spill av den beste musikken for scenen. Kanskje har du en filmskaper i deg, men mest sannsynlig vil du bare beskytte den nye Huawei P40 Pro best mulig.