Hvordan lage sin egen musikkvideo

Noe som flere av oss burde prøve på, uansett om man driver med musikk fulltid eller ikke, er å lage sin egen musikkvideo. Det er rett og slett ganske gøy!

Gøy uansett alder

Det å lage musikkvideo kan være gøy uansett hvor gammel du er. Du kan lage musikkvideoer med sanger du liker eller sanger du har skrevet selv. Det å få inspirasjon til musikkvideoer kan også være ganske spennende.

Det mange ikke tenker på er at ofte så har man en venn som er utrolig interessert i å filme eller ta bilder. Kanskje dere kan ha et prosjekt sammen der dere prøver dere på en musikkvideo? Ikke bare er det gøy for deg, men det kan også være utrolig nyttig for vennen din å lære seg mer om hvordan filme en!

Planlegging

Det å planlegge en musikkvideo kan være like gøy som det å se den etterpå. Det handler bare om hvordan du planlegger. Det å finne ut hvor du skal filme er veldig viktig, fordi kanskje du trenger tillatelse fra noen til å bruke dette området? Vi anbefaler deg derfor å starte planleggingen tidlig, slik at alt er på plass når dere vil begynne filmingen.

Det å finne folk som vil være med i musikkvideoen kan også ofte være litt vanskelig. Derfor anbefaler vi deg at du prøver å finne disse menneskene så fort som mulig. Kanskje det er noen venner av deg eller noen du går i klasse med som ønsker å bli med?

Det å lage en musikkvideo er skikkelig gøy. Du kan være kreativ og prøve nye ideer. Det er ikke så mye som skal til for å lage den perfekte musikkvideoen, bare et godt kamera og muligheten til å legge på en sang. Vi anbefaler deg at du prøver!