Elektriske impulser blir musikk

Av og til tenker jeg at folk som ikke trenger musikk ikke har et godt liv. De har ikke opplevd det å bli fanget av en stor sangstemme eller en pompøs fanfare. Andre ganger kan jeg tenke at de er heldige. De trenger ikke musikk for å leve, for å nyte og for å føle på glede og sorg. De trenger ikke engang de elektriske impulsene som slår i takt med tonene til musikken. Men det gjør jeg.

Sangstemme

Noe av det mest menneskelige er kanskje stemmene våre, og noen er utstyr med en stemmeprakt som gjør at den kan utnyttes til sang og musikk. Stemmen kan være kraftig og bestemt, eller svak og fragil. Noe av det som gjør en sangstemme så viktig, er ikke bare budskapet den skal bringe, men også noe mer dyptliggende i oss. Er det en stemme som virker beroligende, som gir trygghet, eller er det noe nesten skremmende ved den? Uansett fenger den oss og vi blir bergtatt.

Instrumentalt

Instrumenter begynte nok som noe vi holdt takten med. Kanskje to steiner mot hverandre eller noe hardt mot noe dunkelt. Det gav oss rytmen som vi kjenner i hvert hjertebank eller pulsslag. Når instrumentene jobber sammen mot samme mål, blir rockelåter like vakre som klassiske symfonier. Sammen skaper de et lydbilde som vekker følelsene våre. Lær deg et instrument eller bruk lydene de skaper til noe positivt i ditt liv.

Elektronisk

Med det elektroniske er lydbildet komplett. Vi er i en æra der vi kan plotte impulser til noe vakkert av lyd. Elektronikk er viktig i alt vi gjør. Med en Ladeboks kan du lade bilen mens du sover, og kjøre ut på veiene helt utslippsfritt når du drar. I den spiller du din favorittmusikk ut fra elektriske impulser inne i bilens computer. Symbiosen av lydbølger skaper den perfekte musikken for bilturen, treningen eller feiringen av livet.