Musikk for sjelen

Hvor lytter du på musikk?

Det finnes mange forskjellige måter å lytte på musikk i dag. Du kan streame på nettet via musikk programmer som iTunes, Spotify og Tidal bare for å nevne noen av de største. Man kan også lytte til musikk på youtube, eller kjøpe CDer i butikken. I vårt digitale samfunn har det nok blitt mer og mer populært å høre på musikk digitalt og betale en måneds sum for ett abonnement. På denne måten kan man lytte til den musikken man ønsker så raskt som man finner ut av artisten og navnet på sangen. Dette gjør det også enklere for artisten og nå publikumet sitt på.

Få musikken rett på mobilen

Lytt til musikk på mobilen

Takket være streaming kan man få musikken rett på mobilen ved noen enkle tastetrykk. Mobilen har vi med oss hvor enn vi reiser og det å kunne ha musikken samlet sammen med alt annet vi trenger er både lettvint og beroligende. Mobilen har blitt ett ekstremt viktig verktøy i hverdagen og hos billigmobilbeskyttelse.no finner man alt av tilleggsvarer man trenger for mobilen, med alt fra deksel til øretelefoner. Fordelen er at de har hurtig levering & gratis frakt. Nå har du ingen unnskyldning for ikke å kunne høre på dine favorittsanger på bussen.

Finn din favoritt

Det har lenge vært mye snakk om at artisten selv ikke sitter igjen med inntektene av avspillinger på streaming tjenester. Om man kjøper musikken vet man at det går tilbake til artisten, mens om man streamer kan mye av inntektene gå til andre. Det er viktig å respektere artistene og ved å kjøpe musikken er du med å sikrer større inntekter til din favoritt artist. Du kan også bruke tjenester som er eid av artistene selv.